Kringloop Winkel

5000m2 woonplezier voor jong en oud. U vindt er producten voor elke ruimte in uw huis – van keuken en badkamer tot tuin, terras, slaapkamer en meer. Kom bij ons langs om te snuffelen naar schatten in de  kringloopwinkel zoals oude boeken, leuke huishoudelijke artikelen en nog veel meer!

Wat doet Kringloopwinkel Rijswijk

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we willen een positieve impact hebben op het milieu en de levenskwaliteit van onze medeburgers verbeteren. We bereiken dit door herbruikbare goederen een tweede leven te geven en tegelijkertijd betaalbare opties te bieden voor onze klanten.

In een tijdperk waarin verspilling een groeiend probleem is, vormen wij een tegenbeweging. Door zorgvuldig geselecteerde tweedehandsspullen aan te bieden, verminderen we afval en verminderen we onze ecologische voetafdruk. We geloven dat hergebruik een krachtig instrument is om een duurzamere toekomst te creëren.

Wat Doet Een Kringloop?

Een kringloopwinkel is veel meer dan alleen een plek om spullen te kopen. We zijn de schakel tussen het minimaliseren van afval en het maximaliseren van waarde. Hier is wat we doen:

  • Redden van Goederen: Elke dag redden we kwalitatieve items van de stortplaats. Of het nu gaat om meubels, kleding, elektronica of decoratieve stukken, we geven ze een nieuw leven.

  • Lokaal Geven: We zijn geworteld in de lokale gemeenschap en ondersteunen lokale initiatieven door middel van donaties en partnerschappen. Onze bijdragen dragen bij aan het welzijn van Rijswijk en daarbuiten.

  • Milieubewustzijn: We gaan verder dan recycling en verminderen afval door hergebruik te bevorderen. Onze inspanningen dragen bij aan een groenere en schonere planeet.

Bij Kringloop Winkle Rijswijk zien we onszelf als meer dan alleen een winkel; we zijn een bron van positieve verandering. Door hergebruik te omarmen, ondersteun je niet alleen het milieu maar ook de lokale gemeenschap. Ontdek onze unieke wereld van tweedehandsschatten en help ons samen te bouwen aan een duurzamere toekomst!

Waarom Kringloopwinkel Rijswijk Bezoeken?

  1. Schatzoeken: Onze winkel is een paradijs voor schatzoekers. Je weet nooit welke unieke vondsten je zult ontdekken.

  2. Betaalbaarheid: Bij ons vind je hoogwaardige producten voor een fractie van de prijs die je elders zou betalen.

  3. Duurzaamheid: Door bij ons te winkelen, draag je bij aan een groenere planeet en verminder je verspilling.

  4. Lokale Gemeenschap: We ondersteunen lokale initiatieven en dragen bij aan het welzijn van Rijswijk.

  5. Een Unieke Ervaring: Elke keer dat je onze winkel bezoekt, bieden we een nieuwe ervaring met een steeds veranderend assortiment.

Kortom, Kringloop Winkle Rijswijk is niet alleen een winkel; het is een plek waar duurzaamheid, gemeenschap en schattenjacht samenkomen. Kom langs en ontdek de wereld van hergebruik en waarde!

Social Return met Kringloopwinkel Rijswijk

Goed nieuws voor liefhebbers van duurzaamheid en sociale impact in Nederland! ‘Patatje Sociaal‘, bekend om zijn toewijding aan Social Return, gaat een samenwerking aan met ‘Kringloopwinkel Rijswijk’. Deze unieke samenwerking belooft niet alleen de lokale gemeenschap te versterken, maar ook bij te dragen aan een circulaire economie.

Inhoudsopgave

Vrijblijvend gesprek

Zullen we een afspraak maken om even met een van onze consulenten te kletsen? Dit is geheel gratis!

Goederen doneren? Dat kan, heel graag zelfs.

Heeft u goederen die u niet mee gebruikt, in de weg staan of wilt geven aan iemand die het goed kan gebruiken. Deze passen perfect in een van onze winkels.

Bel ons of via Whatsapp: